Over DHK

DHK is een belastingadvieskantoor dat gespecialiseerd is op het gebied van btw & overdrachtsbelasting en douane & internationale handel. Vanuit ons kantoor in het Rotterdam World Trade Center, bedienen wij zowel Nederlandse als buitenlandse klanten. Wij zijn daarbij bovendien volledig toegerust voor het bieden van fiscale vertegenwoordiging zowel binnen als buiten de EU gevestigde buitenlandse ondernemers.

Alle senior adviseurs van DHK hebben meer dan 20 jaar ervaring op het hoogste niveau. Met hun kennis, ervaring en passie voor het werk bedient DHK veel grote en kleine relaties rechtstreeks en fungeert DHK daarnaast als adviseur voor andere adviseurs, zoals accountantskantoren, advocatenkantoren en notarissen. Persoonlijke, snelle, praktische en kosteneffectieve dienstverlening aan klanten staat daarbij centraal.

DHK heeft een goede reputatie, zowel bij zijn klanten als bij de Belastingdienst (waaronder de Douane). Mede hierdoor is DHK in staat een voor de klant steeds een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, uiteraard binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving en jurisprudentie.

“DHK behaalt de best mogelijke resultaten voor haar klanten.”

 

Maak kennis met ons Team

Henk de Kat btw overdrachtsbelasting
Henk de Kat
Fiscaal adviseur (btw & ovb)
+31 10 205 36 12
Peter de Kock btw overdrachtsbelasting
Peter de Kock LL.M
Fiscaal adviseur (btw & ovb)
+31 10 205 36 16
Kees van Oosten Douane Internationale Handel
Kees van Oosten
Fiscaal adviseur (douane & internationale handel)
+31 10 205 36 15
Iris Duinker btw omzetbelasting
Iris Duinker
Fiscaal adviseur (btw & ovb)
+31 10 205 36 14
Steven Diepenhorst VAT representative
Steven Diepenhorst
Fiscaal vertegenwoordiger
+31 10 205 36 13
Klaas Dijkstra btw overdrachtsbelasting
Klaas Dijkstra
Fiscaal adviseur (btw & ovb)
+31 10 205 36 10

Bedrijfsvisie

Vanuit ons specialisme btw & overdrachtsbelasting en douane & internationale handel bedienen wij grote en kleine relaties rechtstreeks en fungeren wij als “Fiscale Backoffice” voor andere adviseurs (zoals accountantskantoren, advocatenkantoren en notarissen). Onze klanten en adviezen zijn voor meer dan 90% nationaal, maar wij verstrekken ook advies aan internationale ondernemingen, die wij in Nederland fiscaal en juridisch begeleiden. Wij zien het optimaal bedienen van onze klanten als een uitdaging die we met veel plezier aangaan. Daarbij staan wij in voor persoonlijke, snelle, adequate en betaalbare dienstverlening.

Persoonlijk
Voor u als klant is er één aanspreekpunt die uw dossier persoonlijke aandacht geeft en die uw vraagstelling zelf inhoudelijk behandelt. Hierdoor zijn wij in staat u altijd te woord te staan met volledige kennis van zaken.

Snel
Onze filosofie is dat een adviseur altijd bereikbaar moet zijn, kwaliteitsadvies moet leveren en efficiënt en effectief moet werken.

Adequaat
Wij staan voor betrouwbaarheid en fair play en wij streven een goede relatie met onze klanten na. In het belang van een optimale fiscale positie van onze cliënten hechten wij bovendien groot belang aan een goede relatie met de Belastingdienst. Op die manier hebben wij met de Belastingdienst diverse regelingen op nationaal niveau weten te realiseren, waarvan een aantal in Besluiten van de Staatssecretaris van Financiën is vastgelegd en nu geldt als algemeen beleid.

Kosteneffectief
Doordat wij een kleinschalig, gespecialiseerd kantoor zijn, kunnen wij onze diensten aanbieden tegen een concurrerend tarief.